Modellfotózás

Keltsen érdeklődést

A piacon tapasztalható kiélezett versenyre Önnek is fel kell készülnie, ami megköveteli a folyamatos innovációt. Egy jól megkomponált, magas színvonalon elkészített fotó megfogja a médiafogyasztót, felkelti az érdeklődését és eladja a terméket. A képeken minden részlet fontos, így a pontos, igényes munka alapkövetelmény ezen a területen. Fotósaink a legkülönfélébb módszerekkel és technikákkal próbálják a megrendelő célközönségének felkelteni érdeklődését a céltermék iránt fotók formájában.

Profin és kreatívan

Legyen az egy szórakozóhely, étterem, épület, személy, tárgy vagy bármilyen termék, szolgáltatás, mi mindegyik esetben tudunk prezentálni egy megfelelő megoldást. Amennyiben nincs ötlete, bízza kreatív csapatunkra, hiszen a piacon a trendek folyamatosan változnak. Nyomdai felbontásban és minőségben, korrekciókkal, színhűen készítjük a képeket. Tökéletesen felszerelt műteremmel rendelkezünk, így nem okozhat problémát a legmegfelelőbb fényviszonyok kiválasztása.

KREATÍVAN

Folyamatunk

  • Az ajánlatkérés után felvesszük Önnel a kapcsolatot, meghallgatjuk egyedi igényeit, és tanácsokkal látjuk el Önt, miközben termékeiről és a fotózni kívánt tárgyakról is begyűjtjük az információkat.
  • Kollégánk 48 órán belül válaszol megkeresésése és elküldi személyreszabott árajánlatunkat  a megadott elérhetőségek egyikére. 
  • A fotózás kültéren illetve a stúdióban zajlik, a megrendelésnek megfelelő stábbal és felszerelésel. 
  • A képeken elvégezzük a szükséges utómunkálatokat, igény esetén az extra munkálatokat.
  • Átadjuk Önnek az elkészült anyagot az igény szerint print és / vagy digitális formában. 
  • Együtt örülünk az Ön és cége sikerének!

Ha velünk, vagy nekünk szeretnél dolgozni Jelentkezz!

Modellnek jelentkezek kapcsolatfelvétel